Concert nº 42: Certamen d’Avilés

dsc_0680EL COR CANTUS FIRMUS GUANYA EL PREMI A LA MILLOR OBRA D’ORIGEN EN EL PRESTIGIÓS CERTAMEN CORAL D’AVILÉS

Avilés, – El passat dissabte 20 de novembre el Cor Jove Cantus Firmus de Centelles va participar en la XXVII edició del Certamen Coral Internacional Villa de Avilés (Astùries).

El concurs, que es porta a terme durant tres setmanes del mes de novembre, ha finalitzat aquest dissabte 27 amb l’ entrega de premis als guanyadors. Els centellencs competien amb nou cors de tota Espanya i han aconseguit el Trofeu Axuntabense de la Federació de Cors Asturians amb la sardana “Molt lluny d’aquí”, de Josep Prenafeta amb lletra de Màrius Torres, com a millor obra de la regió d’origen. El Cor Jove de la Societat Coral La Violeta està dirigit per Gabriel Miralles i és la primera vegada que participava en un concurs. Les altres peces que van interpretar foren Madrigal de Taltabull, Dona-m la mà de J.Crivillé amb lletra de Joan Salvat Papasseit i dues peces obligatòries per a tots els grups polifònics que foren Ayer vite en la fonte d’Antolín de la Fuente i El día que te vi d’Enrique Low Maus.

Amb aquest èxit el Cor Cantus Firmus es planteja donar a conèixer encara més tot el seu repetori, que podeu escoltar en aquesta plana web, amb tota la informació necessària per a poder prendre part com a cantaire.

Per Toni Carrasco (font)

Escolta’ns

Escolteu-nos:

Aquí teniu la millor obra de la regió d’origen: Molt Lluny d’aquí.

La Premsa

Notícies on parlen de nosaltres:

[Gallery not found]

Galeria de fotos

Galeria de fotos:

[Gallery not found]

4 thoughts on “Concert nº 42: Certamen d’Avilés

Comments are closed.